Αναρωτιέστε πώς προέκυψε το Romega; Ο ιδρυτής Hogne Hallaråker αναφέρει πώς ερευνήθηκε το Romega και εδραιώθηκε η τεχνογνωσία πίσω από αυτό.
Οι άνθρωποι πίσω από το Romega®
Το επαγγελματικό μας περιβάλλον στο Ørsta δραστηριοποιείται από το 1997, όταν ο διευθυντής παραγωγής μας, Per Christian Sæbø, προσλήφθηκε ως υπεύθυνος εργαστηρίου. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, επεξεργαστήκαμε λιπαρά οξέα από άλλες πηγές εκτός από το αυγοτάραχο Ρέγγας και είχαμε σημαντική επιτυχία με το προϊόν CLA στις ΗΠΑ και σε άλλες αγορές.
Αν και όλα αυτά τα χρόνια έχουμε εργαστεί για διάφορες εταιρείες στο ίδιο εργαστήριο, συμπεριλαμβανομένης της Arctic Nutrition, η βασική μας τεχνογνωσία και η εστίασή μας στα έλαια και τα λιπαρά οξέα έχουν παραμείνει στο επίκεντρο όλων των έργων.
Μια βασική πτυχή των καινοτομιών που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια είναι το διαφορετικό υπόβαθρο και το εύρος της τεχνογνωσίας εντός της ομάδας μας, το οποίο θεωρούμε ιδιαίτερα πολύτιμο. Η χημεία, η βιοχημεία, η φυσιολογία, η βιολογία, η φυσική και η τεχνολογία είναι όλα σημαντικά με τον δικό τους τρόπο. Επιπλέον, υπερέχουμε στην απόκτηση νέων γνώσεων καθώς αναδύονται νέες και συναρπαστικές εξελίξεις.
Το Romega® είναι το αποτέλεσμα αυτών!